09.02.2009 syntyi 4 urosta ja 4 narttu 6 tunnin aherruksen jälkeen, Valitettavasti yksi pikku poika nukkui pois.

Siis 4 narttua ja 3 urosta , kaikki mustia todella minimaalisin valkoisin merkein. Ihan en voi pois sulkea tuleeko jollekin tan merkit sen kertonee aika. Ja kaikilla tietty pitkät hännät.

Emä ja erittäin virkeät lapset voivat hyvin ja maito maistuu.

Kiitos Sandra ja Anneke ! Kiitos Anneke attä sain Blessin tänne suomeen luoksemme ja kiitos Sandra mahdollisuudesta käyttää Soloa tähän astutukseen !

09.02.2009 4 males and 4 females was born. Unfortunately one little boy past away. All are black with minimal white, all long tails and there could be some tan mark puppies , that we will know later.

Mother and lifefully puppies are doing great !

thanks Sandra and Anneke ! Thanks Anneke let Bless to come here and live with us and Thanks Sandra that I could use Solo for this breeding !

Kamerakännykkä kuva , laaatu ei kummoinen mutta saa ainakin kuvan minimaalisista valkoisista merkeistä Nolostunut - huom ! kaikilla on kuitenkin valkoiset merkit

Here they are with minimal white markings -- obs !but they all have white anyhow Nolostunut

NYT SIIS KAIKKI BLESSIN VAUVASTA KIINNOSTUNEET OTTAKAAPA YHTEYTTÄ NIIN KESKUSTELLAAN TARKEMMIN , SÄHKÖPOSTIHAN OLI [email protected] ja PUHELIN 040 7566148 , mielellään iltaisin !